avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Problema calculare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Problema calculare salariu

Buna ziua.
Salariul meu brut este in valoare de 3402 lei asta dupa calculele mele ar insemna 1996 lei net, luna de luna eu primesc suma de 1970 lei. De unde poate sa provina aceasta discrepanta? Mentionez ca la angajare mi s-a spus ca o sa primesc si bonuri de masa in valoare de 12 lei pe zi, insa nu am primit pana acum pe motiv ca "nu este gata cardul de bonuri" (au trecut 4 luni de la angajare). Ce se intampla in situatia de fata daca parasesc locul de munca, o sa primesc bonurile pe 4 luni si ceva sau primesc macar contravaloarea impozitului retinut pe bonuri?Mentionez ca bonurile nu sunt trecute in CIM.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:12, 3 Martie 2019
Diferenta ar fi de la bonurile de masa ... Semnati stat de plata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema calculare salariu. Vasileghe Vasileghe Buna ziua. Salariul meu brut este in valoare de 3402 lei asta dupa calculele mele ar insemna 1996 lei net, luna de luna eu primesc suma de 1970 lei. De unde ... (vezi toată discuția)
Salariu bogdan2309 bogdan2309 La un salariu brut realizat de 3798 lei cu tichetele de masa incluse in el am ramas cu un salariu net de 2307 lei. Am primit un avans de 600 lei iar rest de ... (vezi toată discuția)
Impozitare bonuri de masa . Adrian47 Adrian47 Buna ziua , nepoata mea lucreaza la o gradinita privata si i se acorda bonuri de masa pe card SODEXO si i se opreste impozit din salariul net cu suma ... (vezi toată discuția)