avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot pleca de acasă?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot pleca de acasă?

Bună! Vreu sa plec de acasă, nu ma mai înțeleg cu părinți și as dori sa ma mut la o alta ruda apropiata și sa nu mai depind de părinți... În fiecare zi ma cert cu ei și dacă vreau sa ma duc undeva nu ma lasă... Și dacă vreau sa ma duc la prietena mea(care e vecina mea) nu ma lasă... Adică doamne!? ma duc la vecina nu în ala tara... Nu prea ma lasă să ies cu prietenele, și nu ma duc în discoteca sau alt undeva,doar la câteva străzi departare de mine. Poate nu o sa vi se para un motiv foarte bun sa plec de acasă... Dar pentru mine e unul foarte bună, de mulți ani
Și am uitat sa precizez ca am 16 ani :))
Cel mai recent răspuns: AU Lucifer , utilizator 15:10, 3 Martie 2019
Sfatul meu este sa va concentrați pe studii, sa terminați liceul cu o medie care sa va permită sa va duceți la o facultate bună. Veți avea destul timp pentru prieteni, distracții șamd.
Ultima modificare: Duminică, 3 Martie 2019
AU Lucifer, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat , daca se poate George29 George29 Au aparut discutii in urma faptului ca eu nu am luat la facultatea pe care mi-o propusesem ,iar ca fapt de cauza ,ma cert continuu cu parintii mei, nu ma ... (vezi toată discuția)
Doresc sa plec de acasa anastasia02 anastasia02 Buna ziua! Ma numesc Anastasia si am 16 ani împliniti. Voi incepe prin a va spune despre ce este vorba, apoi voi pune intrebarile de rigoare. Provin ... (vezi toată discuția)