avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum se poate reface buletinul daca ai unde să fii ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum se poate reface buletinul daca ai unde să fii primit in spatiu?

Mama a pierdut buletinul si acuma ca sa ti refaca nu poate ca nu are un loc stabil ca sa se poata trece domiciliul nu are cine sa o ea în spațiu ca zice ca dupa poate cere dre0t la casa si altele... Cum ar putea sa ti refacă buletinul?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:15, 3 Martie 2019
Buna ziua,
Va primi Carte de Identitate Provizorie.
Inca ceva, daca e luata in spatiu nu poate avea pretentii la casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat ELLADEEA ELLADEEA nepoatei mele i-a expirat buletinul cand a facut in august 18 ani a incercat o matusa sa ii faca buletiul dar nu s-a putut ca ea a pierdut certificatul de ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate ramona1990 ramona1990 Bună ziua as vrea sa mă ajutați, mama mea locuiește la tara la tatăl meu acesta nu vrea sa o ia în spațiu, buletinul mamei a expirat de anu ... (vezi toată discuția)