avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Neînregistrare discutii pe telefon sau alt dispozitiv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Neînregistrare discutii pe telefon sau alt dispozitiv

Este legal că firma să mă pună sa semnez un act adițional prin care mă angajez sa nu înregistrez nici o discuție avuta cu un superior??
Ultima modificare: Duminică, 3 Martie 2019
hellsing67, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 4 Martie 2019

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diminuare salarială după revenirea din cic margo_sys margo_sys Buna. După revenirea din CiC se anunța ca postul pe care am fost nu mai exista. Totuși el exista, doar ca este ocupat de 1 persoana și nu de 3 cum era ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! persoanele care lucrează 8 ore/zi la birou ( pe ... gabrielle_24 gabrielle_24 Bună ziua! Persoanele care lucrează 8 ore/zi la birou ( pe scaun ) au dreptul legal la mici pauze în timpul celor 8 ore pentru a se \"deconecta\" de monitor ... (vezi toată discuția)
Salariul minim Madi1989 Madi1989 Buna ziua. Am fost angajata la o firma,iar la interviu directorii mi-au spus ca salariul fix ,netul este de 2500 ron. Fara sa imi spuna cat este trecut pe ... (vezi toată discuția)