avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diminuare salarială după revenirea din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diminuare salarială după revenirea din CIC

Buna. După revenirea din CiC se anunța ca postul pe care am fost nu mai exista. Totuși el exista, doar ca este ocupat de 1 persoana și nu de 3 cum era înainte. Și ca ma vor încadra pe alt post cu salariul mult diminuat. Este legal? Ce se întâmpla in cazul in care nu vreau sa semnez actul adițional?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:15, 27 Mai 2019
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neînregistrare discutii pe telefon sau alt dispozitiv hellsing67 hellsing67 Este legal că firma să mă pună sa semnez un act adițional prin care mă angajez sa nu înregistrez nici o discuție avuta cu un superior?? (vezi toată discuția)
Reincadrarea in munca dupa concediu de crestere copil popa aurelia popa aurelia buna seara, astazi am depus cererea de reincadrare in munca dupa concediu.Pe data de 18.12 trebuie sa ma prezint la munca!Directorul mi-a spus ca nu ma mai ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! persoanele care lucrează 8 ore/zi la birou ( pe ... gabrielle_24 gabrielle_24 Bună ziua! Persoanele care lucrează 8 ore/zi la birou ( pe scaun ) au dreptul legal la mici pauze în timpul celor 8 ore pentru a se \"deconecta\" de monitor ... (vezi toată discuția)