buna seara,
astazi am depus cererea de reincadrare in munca dupa concediu.Pe data de 18.12 trebuie sa ma prezint la munca!Directorul mi-a spus ca nu ma mai primeste pe acelasi post (sef agentie comerciala) ci pe post de operator. Intrebarea mea este:are voie sa faca asa ceva?sa ma incadreze pe un alt post?????
in mod normal trebuie sa va angajeze pe acelas post, dar daca postul acela nu mai exista, dar in astfel de vremuri e bine sa acceptati si celalalt post...;)
Angajatorul este obligat sa va incadreze pe acelasi post. In cazul in care si dvs acceptati alt post,veti semna un acd aditional la contract prin care se modifica functia.
Orice modificare a elementelor cuprinse in CIM se face numai in baza unui act aditional semnat de cele 2 parti.
Semnarea acestui act de catre dvs inseana ca sunteti de acord cu modificarile propuse de angajator.
In mod normal, angajatorul ar trebui, mai intai, sa va faca o informare privind modificarile pe care le propune, cu cel putin 15 zile inainte, conform art. 17 (4) din Codul muncii. Dupa scurgerea celor 15 zile va trebui sa va prezinte, spre semnare, actul aditional. Pe care il veti semna daca doriti.
postul meu nu s-a desfiintat !m-a anuntat verbal ca o sa ma intorc pe post de operator!in termen de 15 zile din data revenirii la munca trebuie semnat actul aditional sau inainte de revenire?
Intoarcere din cic
corinush84
Buna ziua,
Saptamana viitoare trebuie sa ma intorc la munca dupa 2 ani de CIC. Am fost anuntata ca postul meu nu mai exista si deci ma voi intoarce pe un post ... (vezi toată discuția)