avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Scrisoare de la executor pe o adresă greșită
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Scrisoare de la executor pe o adresă greșită

Salut,
Am primit o scrisoare de la un executor judecătoresc dar este pentru o altă persoană. Adresa este corecta dar persoana nu există, posibil cineva care a avut adresa unde stau in prezent.
Întrebarea este dacă am o obligație legală sa anunț anumite autorități că pe adresa actuală nu stă acel cineva.
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 07:54, 4 Martie 2019
Aveti pe documente un numar de telefon al Biroului Executorului Judecatoresc , sau il puteti afla pe net , prin care il puteti anunta ca s-a comis o eroare de comunicare acte de executare si sa faca verificari .....
Apoi persoana in cauza va lua la cunostinta despre executare si prin alte forme (popriri venituri ,blocare cont, etc) si prin Contestatie le executare poate afla ca actele i-au fost comunicate la alta adresa..
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2019
DenisRif, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutii pentru a scapa de executarea silita a creditelor Nata88 Nata88 Buna ziua, Un angajat are propripe pe o parte din salariu, ca urmare a executarii silite pentru un credit de 3100 lei nerambursat. Astazi societatea a primit ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara somatie lamar lamar Am primit un mesaj de la banca prin care sunt anuntat ca s-au pus 2 popriri pe contul meu de catre un executor. Una de 4000 de lei si una de 700 lei. Intreb si ... (vezi toată discuția)
Conturi poprite fără nicio înștiințare din partea executorului judecătoresc. este legal? cum ar trebui să procedez în acest caz? Catalina_P Catalina_P Buna ziua, Vineri, am fost notificata prin sms de catre doua banci la care am conturi deschise, ca mi-a fost blocata o anumita suma de bani si ca ... (vezi toată discuția)