avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Date cu privire la activitatea în munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Date cu privire la activitatea în munca

De la casa județeană de pensii am primit tabelul cu date privitoare in munca.constat că în 2004 ,deși am lucrat la o unitate care sa desființat ulterior 3 luni cu contract de munca ,perioada ,înscrisă și în cartea de munca,îmi este înscrisă doar 1 luna ca și contribuție.Unde mă adresez sa rezolv această situație?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:20, 4 Martie 2019
Perioada lipsa se datoreaza nedepunerii declaratiei lunare la Casa de Pensii de catre fostul angajator.

Mergeti la Casa de Pensii sa va spuna cum puteti solutiona problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul angajator nu a platit cas, ce pot face acum? aurelia52 aurelia52 Buna ziua ! Va rog frumos, mai am o intrebare si daca se poate sa-mi raspundeti. M-am pensionat la limita de varsta, cu o pensie de 403 lei. Patronul ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca ...sotul meu a ... zakazaka zakazaka buna ziua, cine ma poate ajuta intr-o problema ...sotul meu a lucrat la Laminorul Braila...a depus dosarul pentru pensionare unde raspunsul a fost ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare la pensii caterina.balinca@gmail.com caterina.balinca@gmail.com Am cerut la Casa de Pensii o situatie cu stagiul meu de cotizare. M-am trezit ca desi lucrand la Posta Romana din oct 2004, nu figurez cu 2004 si 2005 ( an in ... (vezi toată discuția)