colaborez cu o societate care are un dosar la Judec. Constanta, unde are calitatea de creditor. Societatea este in Jud. Braila. Citatia a fost primita pe 3 noiembrie, iar termenul este la 25 noienbrie. Cum sa fac sa- mi acorde un nou termen? Lipsa aparare? Consilierul juridic in concediu medical? Administratorul in concediu medical? Ce sa trimit? multumesc!
Bineinteles ca voi soate un concediu medical. dar...pe concediu medical va scrie numele societatii unde sunt angajata, si nu societatea pe care o reprezint.....S-a mai intalnit cineva cu un caz asemanator? imi va admite cererea?
trimiteti o cerere de amanare cu CM al reprezentantului legal al societatii si motivati faptul ca nu a putut angaja un avocat din cauza situatiei de sanatate.
nu mentionati nimic de existenta unui consilier juridic, cu atat mai mult cu cat firma nu are angajat un consilier juridic.
Asta e problema... nu am contract de munca cu societatea in cauza. Varianta cu cm al administratorului - m-am gandit, i-am propus dar nu e de acord.Pana la urma incerc cu CM meu. Daca am probleme, intervin cu o cerere in amanare. Dosarul e la Constanta, si nici nu stiu ce practici au instantele pe acolo.
multumesc mult celor ce mi-au rasp.
Amanare proces
ilarion184
Buna ziua ,
Acum 3 luni am luat 2 amenzi pe nedrept de la politia rutiera si am inceput procedurile sa ii dau in judecata . Acum pe 22 sept 2010 am termenu ... (vezi toată discuția)