avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA editare video
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA editare video

Buna ziua,

Doresc infiintarea unui PFA pentru servicii de editare video, din am inteles ar fi codul CAEN 5912.
Intrebarea mea este daca pot obtine PFA-ul fara a avea studii / adeverinta / carte de munca in domeniu.
Am un portofoliu, dar banuiesc ca nu ma pot duce cu stick-ul sau CD-ul la Registrul Comertului.

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:42, 5 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu prea merge dar este chiar recomandat sa mergeti personal la registrul comertului sa le cereti sfatul concret caci ei decid si o sa va recomande.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa , platitor sau nu de tva ContSters374895 ContSters374895 Doresc sa infiintez un PFA cu doua tipuri de activitati si anume 1. Atelier de croitorie , nu productie ci reparatii, modificari ... 2. Mercerie, ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma fixa de venit pentru servicii it ClaudiuCovaci ClaudiuCovaci Se poate deschide un PFA cu norma fixa de venit pentru servicii IT (cod caen 6201, 6202, 6203, 6209) daca nu am studii in domeniu dar am un curs de 6 luni in ... (vezi toată discuția)
Impozit spatiu ne si rezidential clyde2010 clyde2010 Sunt pfa si pana in 2015 am avut contr.de comodat intre mine ca pfa (comodatara)si intre mine+sotia (comodanti),pentru una camera cu destinatie birou,cu acces ... (vezi toată discuția)