avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii compensatorii

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu un anumit aspect. Am fost concediat colectiv de la firma unde am lucrat 31 de ani. Societatea a declarat falimentul in septembrie 2018. In contractul colectiv de munca se specifica ca vom primii pana la 10 salarii compensatorii in functie de vechime. Societatea Protan, a refuzat sa faca plata acestora. ne am contituit intr un grup de 132 de persoane, am strans banii necesari (100 lei pers) si am angajat o avocata. Cat poate dura procesul si care sunt sansele de castig ? mentionez ca avocata respectiva nu comunica cu nimeni absolut nimic.
Va multumesc , cu respect.
Cel mai recent răspuns: mireladolta , utilizator 17:40, 5 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
... Cat poate dura procesul si care sunt sansele de castig ? ....


Poate dura de la cateva luni si pana la cativa ani , iar despre sanse nimeni nu va poate spune exact care sunt.

mentionez ca avocata respectiva nu comunica cu nimeni absolut nimic.


Ati incheiat un contract de asistenta juridica si de reprezentare ?
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
da, am incheiat. Multumesc pt raspuns.
VA MAO DERANJEZ CU O INTREBARE...DACA EXISTA UN CONTRACT SEMNAT DE AMBELE PARTI PT PLATA SALARIILOR COMPESATORII, CUM AU PUTUT SA REFUZE ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma care intra in insolventa Victorina20 Victorina20 Buna ziua, in momentul de fata lucrez la o firma care intra in insolventa (nu stiu daca s-a depus dosarul sau nu pentru ca nu ni se spune) as dori sa stiu in ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu la concediere cauza fiind falimentul societatii? cezara costina cezara costina am cautat mult pe net sa-mi raspund la aceasta intrebare. Nu am gasit un anume act normativ care sa reglementeze aceasta problema. Codul muncii face mentiunea ... (vezi toată discuția)
Creante salariale antica antica Firma la care am lucrat a intrat in insolventa in nov.2008,salariatii am fost trecuti in tabelul preliminar al creditorilor cu salariile restante la acea data. ... (vezi toată discuția)