avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecin binevoitor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecin binevoitor

Buna,
Cum pot linisti in mod legal si cat mai civilizat un vecin "binevoitor" care se prezinta mereu la usa pe motiv ca persoanele care stau in chirie sunt foarte galagioase, nu respecta orele de liniste. Mentionez ca la apartamentul inchiriat, peretele bucatariei este comun cu dormitorul vecinului. Daca chiriasii folosesc hota, apa sau pur si simplu folosesc bucataria (gatit ori spatiu de socializare), vecinul este prezent la usa cu doleantele de rigoare (cerand sa nu mai faca galagie). E vorba de apartament cu 1 camera, chiriasi cu bebe de 3 luni, vecin binevoitor cu copil de 2 ani. Nici un alt vecin nu s-a plans de chiriasi, cei de la administratie nu stiu sa existe probleme din partea chiriasilor. De ex, weekendul acesta chiriasii au avut botezul copilului, ca atare au anuntat in bloc vecinii, inclusiv administratia, ca vor avea musafiri peste weekend cu ocazia evenimentului. Nimeni nu s-a plans de galagie, insa vecinul binevoitor a facut sesizare la administratie pe motiv de galagie.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2019
AndreeaBSA, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:32, 5 Martie 2019
Este bine sa va puneti si in locul vecinului,poate pretentiile acestua sunt intemeiate
Atentie sporita cu atitudinea si comportamentul chiriasilor care va pot crea neplaceri
In calitate de proprietar,bun imobil inchiriat desfasurati demersuri concrete pentru sensibilizare chiriasi pentru respectarea programului de liniste in imobilul de locuit in comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecina de sub mine ma hartuieste constant ContSters302423 ContSters302423 Buna seara ,numele meu este Gabriela.I,locuiesc intr-o garsoniera inchiriata in zona Metalurgiei si am o problema cu vecina de sub mine.Dansa se plange de ... (vezi toată discuția)
Linistea si ordinea publica " la bloc" ? mare_melisa mare_melisa Am si eu o nedumerire cu Legii nr. 61/1991 Deci ce vreau sa spun e ca in septembrie anul trecut m-am mutat in chirie intr-un bloc, toate bune si frumoase ... (vezi toată discuția)
Conditii inchiriere apartament Diana407 Diana407 Buna ziua, se poate face ceva daca vine miros puternic de mancare de la vecinul de dedesubt? Vecinul de sub mine a inchiriat apartamentul, apartament cu 4 ... (vezi toată discuția)