avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Numele pe contractele de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Numele pe contractele de proprietate

Daca fac act de habitatie socrilor trebuie sa schimb si numele de pe contractele de proprietate si utilitati?? Trebuie sa precizez ca dupa moartea lor imi revine tot mie sau e de la sine inteles? Pot sa mi trec baiatul in acte?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Anca Ilinca , utilizator 21:39, 6 Martie 2019
Mergeti la un birou notarial pentru incheierea unui contract de intretinere( ori vanzare-cumparare ) cu socrii si pastrarea dreptului de habitatie viagera pentru acestia . Daca aveti un copil minor el nu poate fi mentionat in acte deocamdata. Nimic nu e de la sine inteles, toate clauzele pe care le doriti se trec in contractul ce se va incheia.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire - acte intre vii, data deschiderii succesiuni, procedura. silviu35 silviu35 MAMA e in viata nu a facut dezbatere de mostenire are dreptul ea in viata, eu cu sora avem dreptul dupa moartea ei am cu sora un testament si un certificat de ... (vezi toată discuția)
Mostenire monica_elena monica_elena Bunica mea a avut trei copii. O sora mai mare, care a murit acum un an, mama si un frate, care traiesc. Bunica este unic proprietar, bunicul meu este mort ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare, clauza habitatie viagera, fara clauza de intretinere stelacris stelacris Buna seara! Daca imi permiteti, vreau sa stiu daca se poate incheia un contract de vanzare cumparare cu clauza de habitatie viagera, fara a contine clauza de ... (vezi toată discuția)