avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Cum se poate face o moștenire,dacă unul din moștenitori nu poate fi gasit(adresa necunoscuta)?
Se poate cita la ultimul domiciliu, se cer relatii de la Evidenta persoanelor, apoi se citeaza prin publicitate. mergeti la un notar , iar daca nu reusiti , va adresati unui avocat pentru deschiderea succesiunii prin instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor - mostenire 2 mostenitori, doar unul de gasit andreistan andreistan Situatia este urmatoarea: Linga casa mea este un teren, proprietarul a murit in 2012, are 2 mostenitori(2 nepoti, fii fratelui defunctului, frate mort si ... (vezi toată discuția)
Cum pot identifica mostenitorii unui un vecin decedat? andreistan andreistan Buna ziua, Avem (sau am avut) in bloc un vecin care a decedat acum aproape 2 ani, de atunci nu a mai venit nimeni la imobilul respectiv. [b]Cum putem ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ma confrunt cu o problema , tatal meu a murit acum ... ramoionut ramoionut Buna ziua ma confrunt cu o problema , tatal meu a murit acum o luna eu si sora mea nu suntem in relatii cu actuala sotie ( mama vitrega ) am reusit sa fac rost ... (vezi toată discuția)