avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum poate intra in legalitate o constructie de cativa ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum poate intra in legalitate o constructie de cativa ani facuta fara autorizatie?

Buna ziua.Tatal meu a realizat o constructie(la rosu) acum cativa ani.Eu si sotul dorim sa introducem constructia in legalitate ,sa o finalizam si sa ne mutam acolo.Ce putem face pt.a intra in legalitate?
Proprietarul terenului poate formula o actiune in instanta pentru accesiune . Mergeti cu actele terenului , ale materialelor de constructie, la un avocat pentru stabilirea situatiei de fapt si deschiderea unei actiuni in instanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz intabulare pt. constructie fara autorizatie - accesiune ? loki loki in urma cu cativa ani am cumparat un teren, pe care se incepuse o constructie, fara ca proprietarii sa fi avut autorizatie de constructie. in contractul de ... (vezi toată discuția)
Este acesta un caz de accesiune imobiliara artificiala? inm2015 inm2015 Proprietarul unui teren si al unei case edificate pe acest teren, construieste(fara autorizatie) 2 anexe gospodaresti(magazii) pe acest teren. Dupa 5 ani, ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate acte constructie Ciprian.Mihai Ciprian.Mihai Buna ziua, am cumparat un teren pe care era amplasat o casa cu anexe. Pe contractul de Vanzare-Cumarare incheiat in 2001 este specificat: - Imobilul vandut ... (vezi toată discuția)