avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Legalitate PV
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Legalitate PV

Buna ziua!
Este legal un PV daca referitor la cazul meu agentul constatator de la politia locala m-a pus sa semnez PV acesta fiind complet gol iar apoi mi-a scris contraventia pe care am savarsit-o? Apoi am primit copia PV si i-am atras atentia dansului cu privire la faptul ca nu mi s-a instiintat contraventia, acesta spunand ca imi poate scrie alt PV daca vreau.
Intr-adevar contraventia am savarsit-o dar modul in care a actionat este unul corect? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IonutBarbu94 , utilizator 22:02, 6 Martie 2019
Multumesc pentru sfat si pentru timpul acordat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

anulare proces verbal de contraventie mary6 mary6 buna dimineata, detin o pusca sportiva cu aer comprimat cat.E ,permis de port arma tip B,in 19.06.2012 seful de post al politiei locale impreuna cu un agent ... (vezi toată discuția)
Pv de contraventie semnat in alb speed09 speed09 Buna seara, am patit o mica problema in jurul orei 23:30 ma oprit un echipaj de politie (nu mcv) intr-un control de rutina deoarece oprea toti participantii ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului de conducere a_p_a a_p_a In cazul in care poltistul m-a oprit si pentru schimbarea direciei de mers spre stanga, prin asta incalcand marcajul longitudinal continuu, mi-a spus sa ... (vezi toată discuția)