avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Urmează să î-mi iau starea civila cu viitorul sot, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Urmează să î-mi iau starea civila cu viitorul sot, dar am si o fetiță de 9 ani ,si as dori ca fetita sa treaca pe numele viitorului soț?

Urmează să î-mi iau starea civila cu viitorul sot, dar am si o fetiță de 9 ani ,si as dori ca fetita sa treaca pe numele viitorului soț? Dar fetita este trecută pe numele fostului concubin! As dori sa stiu daca ma trec pe numele viitorului soț asta afecteaza cu ceva procesul de custodie? Sau in cazul in care vreau sa ii cer procura fetei afecteaza cu ceva dacă imi schimb numele de familie?
Inteleg, dar acestea nu sunt relevante legal. Contactati-l.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume copil simi7705 simi7705 Buna ziua. Am si eu o intrebare pentru dvs. In luna aprilie urmeaza sa scot actele la starea civila cu viitorul meu sot. Eu am o fetita in varsta de 6 ani, ... (vezi toată discuția)
Cum inregistrez minora pe numele sotului meu, care nu e tatal biologic al fetitei? Monyk_Ady Monyk_Ady Am o fetita din afara casatoriei este de 2 ani si 8 luni cum as putea sa o trec pe numele luat dupa casatorie,ea poarta numele meu de fata in certificat la ... (vezi toată discuția)
Am o fetiță din afara căsătoriei ... Lavinialiasiriteanu Lavinialiasiriteanu Am și eu o întrebare….am o fetiță din afara căsătoriei în certificatul de naștere sunt trecuta doar eu fetița are în prezent 5 luni și actualul ... (vezi toată discuția)