avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Eligibilitate Concediu Creștere Copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Eligibilitate Concediu Creștere Copil

Buna seara. Soția mea este însărcinată și nu știm pe cine sa întrebam dacă este eligibila pentru concediul de creștere a copilului. Ea a lucrat la aceeași firmă din iulie 2018 până în decembrie 2018 cand a dat faliment, fiind preluată de alta firma. Mentionez ca anterior a lucrat in alta parte, realizand cele 12 luni de venit impozabil in ultimii 2 ani. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: KidBoy , utilizator 12:56, 7 Martie 2019
Care este data prezumata si detaliati exact (de la .. pana la ...) perioadele lucrate in ultimii doi ani anteriori acestei date ... .
1) 15 martie 2018-30 iulie 2018
2) 15 iulie 2018- 30 nov 2018
3) 1 dec 2018- 31 mar 2019 (part-time 6 ore)

De la 1 aprilie intra in concediu maternal
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2019
KidBoy, utilizator
In speta, veti beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil Lamiita Lamiita Bună ziua, va rog sa mă lamuriti într. O problema :nora mea și. A dat demisia în 13 iulie 2018 , a rămas însărcinată și va naște în aprile 2019 . ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil AlinaT.O. AlinaT.O. Buna ziua, Am 1 an si 8 luni, consecutiv, de munca si mi-am dat demisia pentru a putea frecventa cursurile de postliceala sanitara (sunt la taxa). Peste vreo ... (vezi toată discuția)
Indemnizație crestere Anamaria16 Anamaria16 Bună ziua. Eu am o situație mai delicata. Sunt angajata pe perioada determinata(pana în 30 noiembrie) și sunt însărcinată în 17 săptămâni. Sarcina ... (vezi toată discuția)