avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata CAS
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata CAS

In perioada 2003-2004 angajatorul nu a virat contributia pentru pensie desi ea a fost retinuta din salariu, astfel ca nu figurez la Casa de pensii ca in aceasta perioada as fi lucrat si nu mi se considera vechime in munca.Ce trebuie sa fac sa-mi pot recupera aceasta perioada deoarece nu se gasesc nici ordinele de plata si nici declaratii depuse.
Cel mai recent răspuns: horenciuc valentina , utilizator 14:47, 7 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorul mai exista ?
Angajatorul care trebuia sa plateasca CAS a fuzionat cu un alt angajator cu acelasi obiect de activitate si au format o alta firma cu o noua denumire, pastrandu-si obiectul de activitate.
Legea nr. 67/2006 , in vigoare de la 1 ianuarie 2007, dispune, la articolul 5 şi urm., că drepturile şi obligaţiile cedentului, care decurg din contractele individuale de muncă şi din contractul colectiv de muncă aplicabil, existente la data transferului, vor fi transferate integral cesionarului.

Prin urmare, luati legatura cu noua societate pentru a vedea ce se poate face .... de asemenea, solicitati casei de pensii sa va comunice ce solutii exista in cazul dvs.
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer angajati Alidor86 Alidor86 Care sunt protectiile legale de care beneficiaza angajatii care sunt transferati catre o Alta companie CA urmare a unei vanzari intre intre angajatorul curent ... (vezi toată discuția)
Buna seara, cum pot proceda dacă sunt pus în situația în ... cata91 cata91 Buna seara, cum pot proceda dacă sunt pus în situația în care: firma la care lucrez a anunțat ca peste 3 zile vom fuziona cu o alta firma (același ... (vezi toată discuția)
Drepturi angajati silcia silcia Buna ziua, Firma la care lucrez urmeaza sa fie vanduta. Suntem 3 angajati. Ce drepturi legale avem? Ce se intampla cu angajatii in acest caz? (vezi toată discuția)