avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca suspendat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca suspendat

Buna ziua,
in cazul in care o persoana are un contract de munca suspendat la un angajator, se poate angaja la alt angajator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:27, 8 Martie 2019
Da, poate cumula doua sau mai multe contracte individuale de munca.
Care este motivul suspendari?
nu este atat de multa acitvitate....fiind si firma personala...
in cazul in care de exemplu persoana in cauza intra in concediu medical, va trebui declarat si la firma unde are contractul suspendat? (stiu ca concediul medical trebuie declarat la toate locurile de munca unde exista contract de munca)
Da, intrucat concediul medical suspenda perioada de CFS.
Multumesc,
De exemplu daca perioada de CFS (suspendarea CIM-ului) la una din firme, nu il afecteaza cu nimic pe angajat ?adica la una din companii e activ , si la cealalta e in CFS .il afecteaza cu ceva ?
Nu.l afecteaza cu nimic, sunt doua contracte de munca diferite. Il afecteaza doar daca este in concediu medical, de creste copil... in rest, doar la stabilirea punctului de pensie...

Alte discuții în legătură

Suspendare de drept cim - concediu de maternitate sebi7 sebi7 Buna ziua As avea mare nevoie de opinia dvs juridica in situatia urmatoare: Firma la care lucrez acorda o prima de rezultat in fiecare an (in luna Mai), ... (vezi toată discuția)
Concediu creștere copil Andreeea1990 Andreeea1990 Bună ziua, am și eu o intrebare dacă se poate sa ma ajutați. În data de 20.12.2017 m-am angajat la firma am lucrat pana în data de 20.06.2019, în data ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa concediu crestere copil anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o salariata caruia ii inceteaza ccc in data de 3 martie 2012, incepand cu 4 martie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)