avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am nevoie de o părere, va rog frumos
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am nevoie de o părere, va rog frumos

Sunt foarte îngrijorată, verișorul meu a făcut o tâmpenie mare
A bătut pe terenul de fotbal un copil, acel copil a avut spitalizare de 67 de zile, varul meu are 17 ani peste doua luni 18 ani, ii sa deschis dosar pentru lovituri cauzatoare cu moartea
Credeți ca mai are vro șansă să scape de pușcărie?
El mai este și bolnav de cancer și suferă de un ușor retard mintal
Am vorbit cu tatal copilului și cere o suma enorma de bani pentru a retrage plângerea
Dosarul are un an și ceva
Mai are vro sansa sa scape??
Apreciez enorm ca ma ajutați
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:07, 9 Martie 2019
Daca copilul batut a decedat nu are ce plangere sa isi mai retraga.
Ar trebui sa ii angajati avocat pentru a putea fi aparat foarte bine in functie de circumstantele concrete ale cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot face acum plangere penala? gdserbanescu gdserbanescu In anul 2006 in urma unei lovituri aplicate de sot am ramas pe viata cu coloana afectata.Din cauza ca am fost in spital si dupa aceea mult timp la pat nu am ... (vezi toată discuția)
Mama mea a fost bãtutã. ma poate sfatui cineva cum sa procedez? rrondella rrondella Mama mea, handicapata permanent gr.I,accentuat cu insotitor, pe 09.06.2012, in timp ce se afla aproape de gard, in curtea noastra, a fost batuta de unul din ... (vezi toată discuția)
L-am batut pentru avansurile cu conotatie sexuala pe care le facea sotiei- primesc circumstanta atenuanta? dracusormic dracusormic Un coleg de-al prietenei mele ii tot facea avansuri cu conotatie sexuala, si ii propunea sa se desparta de mine pt. el. L-am batut mar... cand am vazut ... (vezi toată discuția)