avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas - parinti decedati in razboi in 1944
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas - parinti decedati in razboi in 1944

Buna ziua,
As dori sa aflu daca mama mea poate beneficia de pensie de urmas de pe urma tatalui ei decedat pe front in 1944.
Bunica mea (mama mamei mele) a murit doua luni mai tarziu in urma unei epidemii de tifos.

Alte discuții în legătură

Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)
Copiii veteranilor de razboi - indemnizație de urmasi casutza casutza Bună ziua, Copiii veteranilor de război care au luptat în cel de-al doilea război mondial beneficiaza de vreo indemnizație, in calitate de urmasi. ... (vezi toată discuția)
Există drepturi pentru urmașii celor decedați în cel de-al doilea război mondial? AuraRida AuraRida Am un străbunic care a murit pe front în timpul celui de-al doilea război mondial, in toamna anului 1944, pe teritoriul României. De ce ... (vezi toată discuția)