avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... accept notarial vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

accept notarial vecini

Detin un teren propietate in Orasul Iasi si vreau sa construiesc .
Aș dori să știu , daca acceptul reciproc notarial pe care il avem intre Vecini dat reciproc și cu condiția de a fi transmis la urmatorii cumparatori este valabil in conditiile în care eu vreau sa construiesc , dar vecinul intre timp si a vandut propietatea , iar actualul vecin Nu este de acord sa îmi de a accept de a construi , Iar primaria menționeaza in certificatul de urbanism ca îmi trebue acceptul Notarial între vecini ..
Astept un raspuns ! Multumesc
Cel mai recent răspuns: lucica19 , utilizator 18:40, 17 Martie 2019
Nu. Aveti nevoie de acordul proprietarului actual.
Ceea ce e destul de logic. Ce valoare mai are acordul fostului proprietar, care a vândut și s-a mutat de acolo?
Apoi, un acord e un acord.
Nu poate fi conditionat de nimic.
"Sunt de acord, daca.."
Ori esti de acord, ori nu.
dati in judecata vecinul , acordul se ia in instanta automat. el trebuie sa demonstreze de ce nu doreste ca d voastra sa construiti , cu evaluator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie ilegala pe limita de hotar catamblin catamblin Buna ziua. Am construit pe limita de hotar o bucatarie si o baie + mansarda. Totul este pe structura de lemn dar are si fundatie. Acum vreau sa intru in ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinului pentru a putea demola /construi / extinde dana2017 dana2017 Am marea rugaminte la dvs sa-mi spuneti daca as putea obtine acordul vecinului de curte - (cu casa construita lipit spate in spate cu casa de pe terenul pe ... (vezi toată discuția)
Vecinul nu imi da autorizatia de constructie tiberiupi@yahoo.com tiberiupi@yahoo.com Buna ziua. Am o casa prin Militari (Bucuresti/sector 6) care este insa veche si as dori sa o demolez si sa construiesc alta. Vecinul meu insa nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)