avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Firma de asigurări mă despăgubește cu o sumă ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Firma de asigurări mă despăgubește cu o sumă mică pentru daună totală. Ce e de făcut?

firma de asigurari,constat dauna totala si despagubirea este mica .
Ultima modificare: Duminică, 28 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La o analiză superficială a modului de producere a accidentului, așa cum a procedat constatatorul de la societatea de asigurare, accidentul s-a produs datorită nepăstrării de către Dvs. a unei distanțe corespunzătoare față de autovehiculul din față. În acest caz refuzul plății despăgubirii are o justificare.
La o analiză aprofundată rezultă că este vorba, de fapt, de o neacordare de prioritate de către conducătorul celuilalt autovehicul. În acest caz refuzul plății este nejustificat.
Rezolvarea litigiului impune acționarea asiguratorului în judecată. În susținerea motivelor cererii de chemare în judecată este indicat să atașați un raport de expertiză din care rezultă modul real de producere a accidentului.
ing. ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca - vinovatul refuza constatarea avasilcovici avasilcovici Buna ziua. Am fost implicat intr-un accident rutier. Responsabilul si-a recunoscut vina, am semnat constatul amiabil si ne-am vazut fiecare de ... (vezi toată discuția)
Asigurare accident rutier, vatamare corporala alextss alextss Buna ziua, sa luam un caz cum ar fi următorul. Persoana vatamata a fost victima a unui accident rutier aflandu-se in mașina șoferului vinovat ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca (obligatii asigurator) ovidiu59 ovidiu59 In urma unui accident fara victime autoutilitara mea a suferit avarii ce presupun, din discutiile avute cu asiguratorul daune totale. In procedul verbal ... (vezi toată discuția)