avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sora mea, care este în Franța, vrea să treacă pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sora mea, care este în Franța, vrea să treacă pe numele meu partea ei de casă. Ce trebuie să facă?

Buna ziua, imi puteti spune va rog , daca sora mea este in franta si vrea sa treaca parte ei de casa pe numele meu, dar nu poate veni acasa, ce anume trebuie sa faca. Are de facut o procura sau ceva de genul de la consulat . Mi-o trimite mie, iar eu merg aici la notar......? Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 11:51, 13 Martie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sora dvs sa mearga la Consulat si sa faca o procura prin care imputerniceste o alta persoana (nu dvs), sa va doneze partea ei din imobilul respectiv.
Dupa ce obtine procura, v-o trimite in original si o depuneti la biroul notarial unde se va incheia contractul de donatie, impreuna cu restul documentelor.
Va multumesc!
Transmiteti surorii dvs link-ul urmator:
[ link extern ]
Aceste servicii sunt disponibile in toate consulatele Ro din Fr, nu numai la ambasada de la Paris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare mostenire paveldaniela paveldaniela Ce formular trebuie folosit la notar pentru a imi ceda surorile terenul mostenit de la parinti?Ele sunt in Spania.Va rog daca puteti sa imi aratati un model.Va ... (vezi toată discuția)
Succesiune, un mostenitor in italia KIuliana KIuliana Buna ziua, suntem 4 surori din care una este plecata in Italia si a rupt orice legatura cu familia. Tatal meu a decedat in mai 2014 si in acest an am vrea ... (vezi toată discuția)
Mama in varsta de 85 de ani (in canada din anul ... eedd eedd Mama: in varsta de 85 de ani (in Canada din anul 1982), fiul: in varsta de 65 de ani (in Iasi Romania). Intrebare: Este posibil ca un un Biriou Notarial din ... (vezi toată discuția)