avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice 5 proiecte, 5 bugete, acelasi produs
Discuție deschisă în Achiziţii publice

5 proiecte, 5 bugete, acelasi produs

Fiti amabili, as dori o clarificare:

O autoritate contractanta a obtinut 5 proiecte pe fonduri structurale, cu 5 bugete (fiecare proiect cu bugetul lui) si pentru fiecare proiect se face o achizitie de acelasi produs (cod CPV).
Intrebarea mea era: fiecare proiect si buget cu achizitia lui (cerere de oferta) sau nu?
S-a facut cerere de oferta la fiecare proiect, chiar daca este acelasi tip de produs. ... Dupa parerea mea, nu cred ca trebuia sa se faca licitatie. Adica sa fac licitatie pentru acelasi produs x 5 care ar fi depasit 15 000 euro . S-a facut cerere de oferta pentru fiecare proiect in parte, din bugetul fiecarui proiect in parte.

Va rog sa imi indicati si baza legala ...in ordonanta 34/2006 nu apare asa ceva si nici in 925....

Multumesc mult!!!
Cel mai recent răspuns: luizacsinte , utilizator 11:48, 23 Noiembrie 2009
Situatii cu 400 de proiecte ale aceleiasi autoritati contractante nu stiu, dar printr-un exemplu concret cu in jur de 200 de proiecte am trecut. Sumele au fost cumulate la nivel de autoritate contractanta si s-au aplicat procedurile de achizitie publica asa cum am descris mai sus.
Multumesc mult de tot! O saptamana usoara va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta mea a depasit bugetul - ce se intampla? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am participat la o lictatie unde bugetul estimat in SEAP pentru acea procedura era de 1 mil de lei. AM fost doua firme participante. Firma mea ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa sau eludare prag valoric ? dana.sm dana.sm Buna. Cum interpretati urmatoarea situatie: - exista un proiect privind executia unei lucrari de consolidare a unei cladiri. Proiectul are ca valoare ... (vezi toată discuția)
Achizitii directe pe proiect posdru carmenbucur carmenbucur O insitutie publica, partener intr-un proiect POSDRU trebuie sa faca achizitii de produse si servicii ale caror valori sunt sub pragul de 30 000 euro. Conform ... (vezi toată discuția)