avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... plata zile concediu de odihna aferente sept ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

plata zile concediu de odihna aferente sept 2017-martie 2019

Buna ziua,
Am un angajat care din luna sept 2017 pana in 18 martie 2019 este in concediu de boala cod 14 ( cancer).
A venit azi 11 martie 2019 cu decizie medicala ca se pensioneaza si are medical inclusiv 18 martie 2019.
Intrebarea mea este: Ii platesc Concediu de odihna aferent septembrie 2017-martie 2019? ( ar insemna vreo 40 zile)
As dori baza legala,
Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2019
raluca_dana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 11 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Codul Muncii
art.146
....
(3) Compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii contractului individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna dupa concediu medical Liviu Soare Liviu Soare In urma operatiei de cancer am primit 365 zile de concediu medical cu posibilitatea prelungirii cu inca 180 de zile prin comisie medicala . Dupa aceste ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna ancalav08 ancalav08 Buna ziua, mama mea este diagnosticata de 4 luni cu cancer de col uteri. In prezent este in concediu medical pt 18 luni fiind angajata cu o vechime de 39 de ... (vezi toată discuția)
Cum acord unui salariat concediu de odihna? adelaioanamoldovan adelaioanamoldovan Cum acord unui salariat concediu de odihna aferent anului 2019 daca acesta a fost , pe tot parcursul anului, in concediu medical - cod indemnizatie 14, cod ... (vezi toată discuția)