Suntem 4 surori. Dupa moartea tatalui s-a facut succesiunea in anul 1985. 2 surori si mama, au remuntat la mostenire. eu si o alta sora am acceptat mostenirea.Eu am stat cu parintii si m-am ingrijit de problemele lor, fara sa am o pretentie pt. acest lucru (asa cred si acum parintii trebuie ajutati si daca nu-ti dau avere). , Sora cu care am mostenit casa si terenul partea tatalui,(fiecare cate 1/4 din intreg) era mereu nemultumita (eu locuiam cu mama, din voia mamei) si a dus-o pe mama la notatiat unde mama a semnat un contract de intretinere( nu avea nevoie de acea intretinere pt ca eu m-am ocupat de parinti si de sanatatea lor tot timpul.doctori,spitate,operatii,stat in spital cu ei, etc fara contract) in schimbul a 1/2 din casa partea dansei, promitand mamei ca ea ma va despugubi cu 50.000 lei(an 1987)in aceasta situatie 125 mp teren au trecut in proprietatea statului Roman. Cand am aflat de contractul de intretinere am plecat in chirie ,la bloc si am incepul formalitatie pentru constuirea unei case in gradina parinteasca, cu acordul tuturor .Intrucat nu era facuta o separare a terenului eu a trebuit sa cer acordul coproprietarilor pt. constructie si mama si sora au semnat acest acord. Verbal am stabilit ca fiecarea ii revine 1/2 din cei 1447mp. . Pana azi nu am primit de la sora nici 5 bani ruginiti. Mama sa inbolnavit de suparare si-mi spunea" cere banii ca eu mor si n-o sa-i mai primesti" si asa s-a intimplat . Colac peste pupaza acum sora vime si-mi spuna ca ea detine in proprietate 125 mp teren mai mult pt ca ia recuperat de la stat caz in care la strada eu nu mai am teren la spatele casei. AJUTOR. Nu am casa intabulata,(nici terminata) nu e terenul dezmembrat sa nu va mai spun ca nepotii celorlalte surori cer si ei bani pt.ca banii sunt....au nevoie.
~ final discuție ~