avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,
Respectuos,va rog sa-mi comunicati cum se poate solutiona o instiintare de executare silita, a unei persoane ce a contractat un credit de nevoi personale,in 2013,nu l-a achitat,nu are momentan loc de munca ,nu are alte venituri si nu detine bunuri mobile si imobile.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: atu_targoviste , utilizator 15:44, 12 Martie 2019
Buna dimineata. Legea da doar 15 zile la dispozitie pentru contestarea executarii silite. Dupa 3 ani de la ultima plata voluntara se prescrie, doar ca toate bancile externalizeaza datoriile catre firmele de recuperare care pe langa ca cer banii ilegal nu au scrupule. Cautati pe site-ul celor de la Cuculis si Asociatii informatii pe tema aceasta, vezi gasi cele mai multe informatii.
Sunteti creditori sau debitori?
Persoana in cauza este debitor.
Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Prescriere executare silita alinamariananistor alinamariananistor Buna ziua,imi puteti spune va rog unde pot verifica daca mi s-a prescis executarea silita,stiu ca se poate verifica intr-o baza de date.Daca cumpar o casa si o ... (vezi toată discuția)
Reluarea executarii silite Cosdoro Cosdoro Tot am cautat informatii in NCPC la tema Executarii Silite, si nu am reusit sa gasesc care este durata urmaririi de catre executor al bunurilor mobile/imobile ... (vezi toată discuția)