Buna ziua la toata lumea.
Va rog un sfat de la un Domn avocat ,
Pe data de 2 februarie 2019 Am facut schimb de autoturisme cu niste cetateni de etnie roma ,din insuratei jud. braila pe care nu ii cunosc ,am luoat masina de la ei am mers acasa cu ea ,am tinut masina aproximativ 8-10 zile timp care nu am circulat cu masina,am pus un anunt pe internet cu autoturismul respectiv, am fost contactat de o persoana sa facem un schimb am fost de acord cu el , el a venit la mine acasa si am facut schimbul., iar la vreo 2 saptamiini ma sunat ca la oprit politia si in urma verificarilor sa constata ca masina are ITP fals, si ca lui ia facut dosar, la putin timp am fost chemat la politia din localitatea respectiva ., la politie sa facut un Proces Verbal in care am spus tot ce stiu si cum sa intimplat ,si ca nici eu nu am stiut ca masina are ITP fals.
Intrebarea mea este ce se poate intimpla cu mine ?
pot fii acuzat ,tinind cont ca asa am luoat si eu masina de la romii respectivi? Mai ales ca eu nu ii cunosc.
imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, rog un moderator sa mute.
Va multumesc pentru raspuns., mie imi este frica ca o sa cada pe capul meu ,mai ales ca nu ii cunosc pe romii respectivi ,mam intilnit cu ei noaptea,contul de facebook pe care am vorbit a fost sters.,eu sint fricos ,am 41 de ani si nu am avut niciodata probleme cu politia ,nu am nici macar o amenda de circulatie. va multumesc inca o data. Am ajunns sa iau pastile antii stres.
Radiere
Particularu
Tatal meu detine un autoturism,dar acum 3 ani a paralizat si nu poate vorbi si nici nu mai este lucid,intrebarea mea este cum pot radia autoturismul tinind ... (vezi toată discuția)