avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum sa obtii cod de identificare fiscala pe persoana ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum sa obtii cod de identificare fiscala pe persoana fizica si semnatura electronica?

Am vrut sa completez Declaratia unica de venit si am fost oprit de cele doua probleme mentionate mai sus.
Cel mai recent răspuns: ARazvan99 , utilizator 22:32, 12 Martie 2019
Codul de identificare fiscala (CIF) pentru o persoana fizica este codul numeric perrsonal (CNP) iar semnatura electonica o puteti obtine incheind un contract cu un furnizor specializat.

Atentie! Nu este obligatoriu sa aveti propria semnatura electronica pentru depunerea declaratiei unice ci puteti imputernici o alta persoana care detine asa ceva; un contabil, de exemplu.
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
Iulian MANEA, Contabil
Si impozitul pe ce site se plateste pentru Declaratia unica de venit?

Iulian Manea a scris:

Codul de identificare fiscala (CIF) pentru o persoana fizica este codul numeric perrsonal (CNP) iar semnatura electonica o puteti obtine incheind un contract cu un furnizor specializat.

Atentie! Nu este obligatoriu sa aveti propria semnatura electronica pentru depunerea declaratiei unice ci puteti imputernici o alta persoana care detine asa ceva; un contabil, de exemplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet medical individual - medic cu activitate suspendata pentru cic doringhent doringhent Avem o situatie interesanta. Un cabinet medical individual care e incadrat la profesii liberale(medic dentist) are angajat un alt medic cu carte de munca. ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica soledad soledad Daca un reprezentant legal are deja semnătură electronică pentru diverse, este valabilă şi în SEAP sau trebuie una separată? (vezi toată discuția)
Administrator nerezident are nevoie de nif danap2001 danap2001 stiu ca exista 2 posibilitati de inregistrare a administratorului nerezident in RO: un CNP dat de biroul de emigrari sau NIF de la administratia financiara ... (vezi toată discuția)