avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Soacra mea vrea sa-i lase apartamentul sotiei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Soacra mea vrea sa-i lase apartamentul sotiei

Buna ziua la intrebarea care am puso in legatura cu soacra mea care vrea sa-i lase apartamentul sotiei mele care mai are 3 surori si sa nu aiba probleme dupa decesul ei.
Am inteles ca se face contract de vanzare cumparare,
La acest contract sotia trebuie sa plateasca ceva rate sa-i dea bani pe apartament s-au cum se face?
Va multumesc si va doresc o zi buna
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:16, 13 Martie 2019
Da, sotia trebuie sa achite mamei pretul vanzarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate soacra mea sa-i lase sotiei apartamentul ? cezaralexandru cezaralexandru Buna ziua, am si eu o intrebare. Soacra mea are un apartament pe care vrea sa-i lase sotiei mele. Sotia mea mai are 3 surori. Cum poate soacra mea sa-i lase ... (vezi toată discuția)
Donatie sau contract de vanzare cumparare? vio_popescu vio_popescu Buna ziua, Sotia mea are o situatie juridica de rezolvat si as dori sa va cer parerea, in numele ei: Parintii sotiei sunt proprietarii unui apartament, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! urmează sa cumpăr un ap de la soacra meu cu clauza ... Emanuela12345 Emanuela12345 Buba ziua!Urmează sa cumpăr un ap de la soacra meu cu clauza de habitatie viagera pt ea.Cumnata mea vrea jumătate din suma.Este corect având în vedere ca ... (vezi toată discuția)