avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Un colet din irak
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Un colet din irak

Bună ziua,Am si eu o nelămurire:Am primit un colet din irak(respectiv haine;posete doua telefoane)si bani.Acest colet a fost oprit la biroul vamal Otopeni deoarece au fost încălcate regulile.Tin sa precizez că am fost informată de acest lucru printr un mesaj de la firma care a fost trimis coletul) prin care ma anunta ca pentru aceasta ilegalitate să merg la bancă sa plătesc o sumă de 5200 roni si să confirm cu chitanța(tot prin mesaj pe Watap)pentru a se putea livra coletul la destinatie.Vă rog să mi dati un sfat cum să procedez. 0754756763
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2019
Malinaamalia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:25, 13 Martie 2019
Vedeți sa nu fie vreo țeapă.
N-o fi vreo înșelăciune, așteptați un asemenea colet?
Nu dați niciun ban, mergeți personal să vedeți ce se întâmplă dacă într-adevărat așteptați un colet, n-ar strica să fiți însoțită de un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dhl imi cere coletul inapoi, dupa livrare! exterminator86 exterminator86 Buna ziua dragilor, Va prezint in continuare o situatie tipic romaneasca :O : Detin o firma care are ca domeniu de activitate vanzarea en gros si en ... (vezi toată discuția)
Colete trimise din usa confiscate de vama romana-pagubitii nu au primit instiintare augustin01 augustin01 In data de 06.02.2013, a fost difuzata o stire la ProTv in care se spunea ca un container sosit din USA NY expediat de o firma americana a fost confiscat de ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat din partea celor priceputi. sunt pentru ... andreeacoryna andreeacoryna Am nevoie de un sfat din partea celor priceputi. Sunt pentru prima data intr-o astfel de situatie, motiv pentru care nu stapanesc prea bine instrumentele care ... (vezi toată discuția)