mykidutza a scris:
Acum 5 ani mi-am montat centrala de apartament si apometre iar administratorul de atunci declara la soc care se ocupa de facturarea apei, foarte multi metri cubi de apa pe care eu nu-i consum.
Deci, eu de 5 ani platesc foarte multa apa pe care nu o consum desi am apometre ,desi am fost la soc si am solicitat verificarea acestora administratorul nu vrea sa ia in considerare ceea ce eu declar dar nici nu vrea sa vina sa verifice lunar ceea ce ar trebui sa declare doar ceea ce consum...si uite asa eu platesc sume foarte mari de atat amar de vreme.
Ati asteptat cam mult 5 ani !
Nu am inteles cum functioneaza asociatia dv. Spuneti ca nici dv nu prea cunoasteti daca aveti administrator sau presedinte. Totusi de 5 ani de cand ati montat acea centrala ( dar poate locuiti acolo de mai mult timp) nu va cunoasteti vecinii? Nu ati participat la adunarile generale?
Cum adica acel administrator "declara la soc care se ocupa de facturarea apei" ceea ce dv nu consumati? E total fara logica intr-o asociatie, intr-un bloc.
Furnizorul factureaza pentru intreaga asociatie sau pentru bloc, sau pentru o parte de asociatie in functie de bransament. Dar nu am auzit pana acum ca un furnizor de apa sa factureze pentru un apartament dintr-o asociatie.
Dar vecinii dv cum platesc? Cum platesc cei cu apometre sau cei fara apometre? Tot asa cu administrator si firma care factureaza pe fiecare proprietar?
Nu e in regula ceea ce spuneti! Vedeti ca la primarie exista un serviciu care se ocupa de asociatiile de proprietari si poate va indruma.
Reveniti si aici cu precizari .