avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta de vechime si adeverinta cu stagiu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta de vechime si adeverinta cu stagiu de cotizare

Buna ziua,
Daca unei persoane i-a incetat contractul in luna ianuarie ,iar in luna februarie nu a primit adeverinta de vedchime si adeverinta cu stagiu de cotizare (desi in luna ianuarie a trimis mail de pe adresa personala catre departamentul de resurse umane ca doreste eliberarea respectivelor documente in luna februarie), in acest caz va trebui sa se prezinte la fostul loc de munca si sa faca cerere pentru eliberarea acestor documente? sau este in regula si mailul trimis?
Sau cum ar trebui procedat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:30, 13 Martie 2019
Poate fi luat in considerare si email-ul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In adeverinta stagiu de cotizare nu-mi apare ultimul loc de munca IMEn IMEn Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarele probleme: In adeverinta ptr stagiu de cotizare nu-mi apare ultimul loc de munca care a fost cu contract pe ... (vezi toată discuția)
Care sunt documentele pe care un angajator are obligatia sa le emita la incetarea contractului individual de munca?. mihai1667 mihai1667 Am plecat din firma la care lucram cu art 55 litera b,prin acordul partilor.. Departamentul Resurse Umane mi-a oferit doar 2 documente:decizia de incetare ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii sustine conform gdpr ca nu poate sa trimita prin email documentul martonkodok martonkodok M-am adresat Casei de Pensii Mures pe email sa-mi emite adeverinta cu stagiu de cotizare. Am primit urmatorul raspuns: \"Avand in vedere prevederile Legii ... (vezi toată discuția)