avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... incompatibilitate cu functia de consilier juridic?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

incompatibilitate cu functia de consilier juridic?

Salut,

Am o nelamurire..

Eu sunt angajata la 2 firme...la una cu cim cu 8 ore , iar la cealalta cu 2ore(la acesta sunt consilier juridic).Este incompatibilitate?
Prima firma are punct de lucru in Tm(iar sediu e la Bv_unde imi si e inregistrat CIM cu *ore)
Iar cealalta firma e din Tm (unde imi e inregistrat CIM cu 2ore-consilier juridic).

Multumesc
Cel mai recent răspuns: alicia , utilizator 08:16, 11 Mai 2006
ce meserie ai de baza?
CIM cu functia de asistent vanzari....am recitit legea si am vazut ca functia de consilier e incompatibila cu orice functie sau meserie salarizata in tara sau in strainatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea in colegiul consilierilor juridici----obligatoriu? alicia alicia Sunt consilier juridic incadrat la o firma"X" cu contract de munca cu timp partial/2ore....pe langa job-ul asta mai am unul pe un cu totul alt domeniu cu 8 ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate intre consilier juridic si secretara? danuza_dodo danuza_dodo Buna ziua. Am si eu o nelamurire, daca ma puteti ajuta. Sunt incadrata cu contact individual de munca la un birou notarial, in functia de secretar-operator ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati juristi hentea hentea Buna ziua, am o intrebare. Stiu ca meseria de jurist este incompatibila cu orice activitati salarizate, dar am vazut ca nu este incompatibila cu meseria de ... (vezi toată discuția)