avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj

Buna seara. Am nevoie de putin ajutor va rog. Am pu proces de partaj, am avut evaluarea, dar acel expert ă supraevaluat bunurile. Am cerut in instanță reexpertiza cu un nou expert la care S a respins solicitarea de a se reface reportul de expettiza si S a respins si solicitarea de a se dispune desemnarea unui consultant parte. E posibil asa ceva? Sa nu ai drrptul sa te aperi? Si ce as putea sa fac in cajul asta. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:25, 14 Martie 2019
Buna seara,
Expertul parte se solicita si se arata cine este la termenul cand se stabileste si expertul de instanta.
Aveti avocat?
Daca da atunci discutati cu el care este strategia de urmat.
Este complicat sa stii procedura in astfel de dosare cand nu ai cunostinte de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertize pentru partaj... e obligatorie prezenta partilor? tutu12 tutu12 Dupa numirea unor experti(contabil , bunuri si auto) care urmaresc niste obiective intr-un proces de partaj , este obligatorie prezenta partilor la efectuarea ... (vezi toată discuția)
Estimare cval expertize, nota de fundamentare pentru rectificare bugetara oanaportar oanaportar Buna seara ! In cadrul sedintei de astazi, s-a hotarat ca la procesul penal, institutia noastra,ca parte civila prejudiciata, sa raspunda instantei ca ... (vezi toată discuția)
Cerere de recuzare expert gygycuta2 gygycuta2 as vrea sa stiu daca e de ajuns sa pui temeiul de drept art 204cpc atunci cand faci o cerere de recuzare expert. de obicei aceste cereri se admit sau se ... (vezi toată discuția)