avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cim

Poate un angajator sa dea afara un salariat prin decizie de încetare a cim pe determinata daca angajatul nu are cim pe determinata, conform art.16,17 si 82?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:29, 14 Martie 2019
Detaliati mai mult situatia respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim pe perioada determinata suciu_diana suciu_diana Buna ziua, daca se incheie un CIM pe durata a 7 zile, cu perioada de proba de 5 zile lucratoare (angajatul este muncitor necalificat, iar activitatea in ... (vezi toată discuția)
Dosar somaj Pot primi indemnizatie de somaj daca in dosarul meu de somaj am toate actele in regula, conform legii, insa la decizia de incetare a contractului de munca pe ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca pe perioada determinata vcristina27 vcristina27 sunt angajata la o firma de 6 luni, din care mi s-au facut doua contracte pe cate 3 luni fiecare. Sunt insarcinata in prima luna. dupa expirarea contractului ... (vezi toată discuția)