avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general telefon de la ,,ministerul de finante ,,?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

telefon de la ,,ministerul de finante ,,?

am primit de la ,,ministerul de finante,,(asa s-au recomandat,sau asa a inteles patronul)un telefon cum ca in baza cifrelor de afaceri inscrise in bilant pe ultimii 5 ani ,se ofera sa acorde firmei noastre o finantare nerambursabila de 200.000 euro.au zis ca marti vor veni la sediul firmei si ca trebuie sa le prezint bilantul si balanta pe ulltimii 5 ani.e prima oara cind aud asa ceva .stie cineva ceva???
Cel mai recent răspuns: LUST EXPERT , Consultant fiscal 09:41, 21 Noiembrie 2009
Nu se ocupa min. de finante cu fonduri nerambursabile.Umbla tot felul de escroci care se dau ca reprezentanti a IMM-urilor si pentru analiza bonitatii si inaintare dosar pt.fonduri nerambursabile, taxeaza firmele cu o suma variabila.Dar daca vin la dvs. luati-i la puricat.delegatie din partea MF, ordin de serviciu, legitimatie de la ce serviciu sunt si sunati in prezenta lor etc.Reveniti cu amanunte ,e interesant.
Tocmai a fost o stire pe AvocatNet, "Statul vrea sa dea firmelor cate 500.000 de euro, pentru depasirea crizei" (www.avocatnet.ro/content/art... ).

M-as indoi totusi ca suna ei sa va dea bani. De obicei dau ordonanta si apoi astepta sa vina lumea aflata in nevoie.
ministerul de finante suna intotdeauna de 2 ori ... ca sa ia , nu ca sa dea :O
o data au sunat si joi urmeaza sa ne intilnim.promit sa va tin la curent ,eu una sunt foarte curioasa.=D>
Ministerul de Finante nu se ocupa de oferirea benevola de fonduri nerambursabile.Probabil ca este vorba de o firma de consultanta.Dar intr-adevar se deruleaza prin MF finantari nerambursabile pina la 200.000 eur

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene trascaelena trascaelena As dori si eu sa stiu daca pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui supermarket in mediul rural?Va multumesc (vezi toată discuția)
Firma fantoma flash111 flash111 Buna ziua. Anul trecut in iulie mi-am pierdut actul de identitate in Iasi, eu fiind din acelasi oras.In acceasi luna mi-am ridicat noua C.I.Anul acesta, in ... (vezi toată discuția)
Fonduri de la stat, discriminare!de ce numai celor sub 35 de ani? CYBORG CYBORG Buna ziua! \\"Începând cu anul 2011, Guvernul acordă, prin intermediul Agenţiei pentru Implemen­tarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri (o ... (vezi toată discuția)