am primit de la ,,ministerul de finante,,(asa s-au recomandat,sau asa a inteles patronul)un telefon cum ca in baza cifrelor de afaceri inscrise in bilant pe ultimii 5 ani ,se ofera sa acorde firmei noastre o finantare nerambursabila de 200.000 euro.au zis ca marti vor veni la sediul firmei si ca trebuie sa le prezint bilantul si balanta pe ulltimii 5 ani.e prima oara cind aud asa ceva .stie cineva ceva???
Nu se ocupa min. de finante cu fonduri nerambursabile.Umbla tot felul de escroci care se dau ca reprezentanti a IMM-urilor si pentru analiza bonitatii si inaintare dosar pt.fonduri nerambursabile, taxeaza firmele cu o suma variabila.Dar daca vin la dvs. luati-i la puricat.delegatie din partea MF, ordin de serviciu, legitimatie de la ce serviciu sunt si sunati in prezenta lor etc.Reveniti cu amanunte ,e interesant.
Ministerul de Finante nu se ocupa de oferirea benevola de fonduri nerambursabile.Probabil ca este vorba de o firma de consultanta.Dar intr-adevar se deruleaza prin MF finantari nerambursabile pina la 200.000 eur
Firma fantoma
flash111
Buna ziua.
Anul trecut in iulie mi-am pierdut actul de identitate in Iasi, eu fiind din acelasi oras.In acceasi luna mi-am ridicat noua C.I.Anul acesta, in ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.