avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum trebuie sa procedez legal pt a avea fata langa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum trebuie sa procedez legal pt a avea fata langa mine Măcar pana la începutul divorțului

Buna ziua. As avea si eu câteva intrebari. Eu vreau sa ma despart de sot. Suntem căsătoriți legal si avem o fata de 7 luni. El se comporta foarte urât cu mine,ma jigneste ma si batut de câteva ori.De o perioada jignirile sunt tot mai dese si mai urâte.As vrea sa divrtez cat mai repede
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2019
Cristina9999, utilizator
Buna ziua!
Puteti lua fata si sa plecati de acasa, cand nu este el si daca aveti unde. Sa NU plecati fara fata.
Dar, inainte de a face asta, discutati cu un avocat pentru a va ajuta in procesul de divort si, eventual, obtinerea unui ordin de protectie.
Nu va lasa sa plecati, apelati la Politie.
Trebuie sa anunt la poliție cand plec?
Nu trebuie sa anuntati, spuneam sa apelati la dumnealor daca nu va lasa sa plecati, va cauta sau aveti probleme cu el...
Inainte de a decide asteptati si alte sfaturi, poate sunt mai bune ca al meu...
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2019
Ionut.ion, utilizator
Ok va multumesc mult domnule! O zi buna.
Este indicat ca dupa ce plecati sa si deschideti proces ca sa obtineti hotarare judecatoreasca.
In caz contrar, este posibil sa va ia copilul si sa aveti multe probleme.
Procesul il veti castiga dupa parerea mea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! ce trebuie să facă o soție cu un copil de 1 an ... vasileroibu vasileroibu Bună ziua ! Ce trebuie să facă o soție cu un copil de 1 an care nu mai poate suporta cum se comportă soțul și după multe discuții în care a încercat ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna Aurelianad Aurelianad Buna ziua ,am o relație de 2 ani jumătate cu un bărbat cu 13 ani mai in vârsta,din care a rezultate un baietel de 15 luni acum! Băiețelul este recunoscut ... (vezi toată discuția)