avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua ! Ce trebuie să facă o soție cu un copil ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua ! Ce trebuie să facă o soție cu un copil de 1 an ...

Bună ziua ! Ce trebuie să facă o soție cu un copil de 1 an care nu mai poate suporta cum se comportă soțul și după multe discuții în care a încercat să îmbunătățească relația, fara reusita, dorește să divorteze. Mentionez ca locuiesc în aceeași casă cu părinții lui, proprietatea sotului dinainte de căsătoriei, și doresc să plec cu copilul, contrar voinței acestuia, pentru a locui în alt oraș unde dețin în proprietate un imobil .
Avem 1 an și jumătate de căsătorie. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: vasileroibu , utilizator 13:28, 18 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti motive temeinice puteti divorta.
Daca plecați sa aveti si avocat unde locuiti acum deoarece in acest oraș va avea loc procesul.
Va trebui sa veniți personal la proces.
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Sa NU plecati fara copil, mai ales la varsta aceasta, si sa apelati la politie daca va ameninta/jigneste/loveste.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, obligatoriu trebuie sa plece cu copilul dar este posibil sa fie foarte greu...
Multumesc mult!

Ultima modificare: Vineri, 18 Septembrie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat înaintare divorț 04André27 04André27 Buna seara! Sunt căsătorită de 1 an,am o fetița cu soțul meu de aproape 2 ani. Din cauza neînțelegerilor am ales sa i spun sa ne separam. Nu a înțeles ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez legal pt a avea fata langa mine măcar pana la începutul divorțului Cristina9999 Cristina9999 Buna ziua. As avea si eu câteva intrebari. Eu vreau sa ma despart de sot. Suntem căsătoriți legal si avem o fata de 7 luni. El se comporta foarte urât cu ... (vezi toată discuția)
Imi incredinteaza statul copilul? hera2001 hera2001 Buna seara, Dintr-o casnicie anterioara am o fetita de 15 ani, acum 3 ani m-am recasatorit si am inca o fetita cu actualul sot de 9 luni, de la nasterea celei ... (vezi toată discuția)