avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme vicii ascunse apartament nou la cheie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme vicii ascunse apartament nou la cheie

Buna ziua,anul trecut in luna septembrie am achizitionat prin credit ipotecar un apatament la cheie si de atunci au inceput problemele(cu centrala termica,parchet umflat,sapa lasata si devineleri mari,tavan cu crapaturi,etc).Am tot vorbit cu ceea de la care am luat apartamentul si tot ne amana,ca nu acum,ca sa vina vara sa repare astea si tot asa.Intrebatea mea este urmatoare am sanse daca apelez la un avocat sa il oblige pe constructor sa imi repare toate cele si sa imi ofere despagibire pentru deranjul provocat.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cosmin2411 , utilizator 10:07, 21 Martie 2019
Salutare,nu am semnat decat un act de vanzare in fata notarului.Nimic altceva.

Adrian Dimitriu a scris:

ati semnat receptia?

Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2019
Cosmin2411, utilizator
În acest caz, ați cumpărat un imobil vechi. Aveți un document formal privitor la garanții?
In contractul de vanzare se specifica despre garantia imobilui conform legii in vigoare.

Adrian Dimitriu a scris:

În acest caz, ați cumpărat un imobil vechi. Aveți un document formal privitor la garanții?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vicii ascunse locuinta noua cristi912 cristi912 Salut, Am cumparat in octombire 2012 un apartament cu 2 intr-un imobil nou, P+2+mansarda, la etajul 1. Toate bune si frumoase, numai ca de cateva luni au ... (vezi toată discuția)
Constructor de rea credinta gabi_75 gabi_75 Va rog sa ma ajutati cu un sfat intr-o problema destul de delicata. In ianuarie 2008, am cumparat un apartament intr-o vila de la marginea Bucurestiuluide la ... (vezi toată discuția)
Nerespectare proiect casa- cum sa actionez? sesa224195 sesa224195 Acum 2 ani am cumparat o casa P+1 noua de la un particular. Imediat au inceput sa apara crapaturi si fisuri atit la pereti, cit si in grinzile de rezistenta. ... (vezi toată discuția)