avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Achitare debit fața de recuperatori
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Achitare debit fața de recuperatori

Bună seara, va multumesc pt sfaturile anterioare. Va spun pe scurt situatia: cererea de chemare în instanță a recuperatorilor le-a fost admisă în parte. In urma ordonantei de plata emisă de instanta tb să le plătesc 690 de lei+ 200 de lei cheltuieli de judecata. In motivare sau în restul dosarului nu sunt specificate informatii despre contul in care sa virez suma. Am luat legatura cu ei, mi s-a spus ca o sa ma sune. De vreo 2 zile tot astept si nimic. In hotarare scrie ca in termen de 20 de zile de la comunicare tb sa achit, ar fi 19 martie. Ei au mai multe conturi. Va rog sa ma ajutati in urmatoarele:
1. Sa plătesc in unul dintre conturi? Eu cred ca trag de timp sa nu ma încadreze în termen.
2. Trebuie sa-mi trimita ei, prin avocatul sau juristul lor o notificare expresa cu suma pe care trebuie să o plătesc? Iar in cazul in care nu plătesc apoi o sa înceapă executarea silita?
3. Pot începe executarea silită chiar daca nu imi trimit somatie prima data?
Ei inca nu au primit comunicarea. La dosar nu este atasata dovada primirii. Mie mi.a fost comunicată de 14 zile.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: incognitoooo , utilizator 14:47, 15 Martie 2019
Notificati in scris creditoarea sa va comunice int ermen de 1 zi contul IBAN inc are sa efectuati plata. Daca nu veti reusi, consemnati dvs. suma la dispozitia lor, si ei sa o ridice cand doresc.
Au 5 conturi...poate fiecare cont e pt o anumită operațiune. Tot imi spun sa astept sa ma contacteze. Dacă virez suma prin 21 martie de ex, deși trebuie in 19, se intampla ceva?

Company Advising a scris:

Notificati in scris creditoarea sa va comunice int ermen de 1 zi contul IBAN inc are sa efectuati plata. Daca nu veti reusi, consemnati dvs. suma la dispozitia lor, si ei sa o ridice cand doresc.

Ultima modificare: Vineri, 15 Martie 2019
incognitoooo, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar executare luanna-mish4 luanna-mish4 Buna seara, Bunicii mele i s-a facut dosar de executare silita in urma nerespectarii contractului de credit. Suma pe care trebuie sa o plateasca ajunge ... (vezi toată discuția)
Executare siluta Anaitat Anaitat Buna ziua Am primit de la executor o somatie de plata pentru suma de 8100 lei. Mentionez ca am avut un credit pentru care am fost executat silit (160000 lei) ... (vezi toată discuția)
Executare silita cnadnr bogdanaalex24 bogdanaalex24 Buna seara! In data 18.06.2011 si 19.06.2011, am fost surprins de camerele video ca am condus pe drumurile publice fara a avea rovinieta, am platit cele ... (vezi toată discuția)