avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... adeverinta pentru dosarul de pensie de la ANP, MP, ARD
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

adeverinta pentru dosarul de pensie de la ANP, MP, ARD

La cine ma pot adresa pentru a-mi elibera adeverinte necesare pentru pensionare pentru perioadele cand am avut calitatea de angajat la AGENTIA NATIONALA PRIVATIZARE 1995-1998, MINISTERUL PRIVATIZARII 1998 si AGENTIA ROMANA DEZVOLTARE 1998-15.03.1999
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 15 Martie 2019
Ati mai deschis un topic pe acest subiect
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinte dosar pensie Armeanu Anca Elena Armeanu Anca Elena la cine ma pot adresa pentru eliberare adeverinte necesare in dosarul de pensionare pentru perioadele in care am avut calitatea de angajat la Agentia ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!! am o adeverință eliberată de ministerul de interne ... Ionel19610111@gmail.com Ionel19610111@gmail.com Bună ziua!! Am o adeverință eliberată de ministerul de interne ,în care se dovedește că am lucrat doi ani și o lună în condiții specialede ... (vezi toată discuția)
Ce institutie a inlocuit agentia romana de dezvoltare? Ionut Popa Ionut Popa Ce institutie a inlocuit Agentia Romana de Dezvoltare, in legatura cu atributiile acesteia privind Legea 110/1992 (vezi toată discuția)