avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inundatie vecin (fara asociatie proprietari)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inundatie vecin (fara asociatie proprietari)

Buna ziua! Stam intr-un imobil cu 4 apartamente, fara asociatie de proprietari. Avem o inundatie in baie despre care instalatorul spune ca ar fi de la coloana comuna de apa. Problema este ca vecinul de deasupra refuza sa faca orice pentru a investiga problema. Ar trebui sa sparga o portiune cu faianta in baie pt a avea acces, inteleg ca este neplacut, dar noi deja avem doua pete imense si ne cade tencuiala in baie! Ne-am oferit sa platim noi instalatorul si toate reparatiile din baia lui, dar pur si simplu nu vrea sa faca nimic. Cum as putea sa il conving sa colaboreze? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:56, 15 Martie 2019
Luati legatura cu un avocat pt a fi chemat la o mediere amiabila
In caz de refuz actionati in instanta pt obligatia de a face
Notificati oficial vecinul cu obligatia de a respecta dispozittiile in vigoare care bliga proprietarul sa asigure starea tehnica a bunului imobil pe propria cheltuiala,sa nu produca prejudicii celorllati locatari din condominiu-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributii asociatie proprietari ramonavlascean ramonavlascean Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: de cateva luni portiunea de tavan din baie, din jurul coloanei comune, este umeda continuu, a inceput sa se ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca vecinul de deasupra refuză sistematic să-si ... Mtzi Mtzi Ce pot face daca vecinul de deasupra refuză sistematic să-si repare instalația sanitară de scurgere defectă a băiii sale care afectează zugrăveala si ... (vezi toată discuția)
Vecin necooperant Floarea  Meirosu Floarea Meirosu Deasupra apartamentului meu am un vecin căruia i s-a deteriorat ceva in instalația de apa,in urma căreia mi-a deteriorat mie tencuiala in baie. El fiind ... (vezi toată discuția)