avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie somaj

Caz: se poate beneficia de indemnizatia pt somaj in cazul in care sunt disponibilizat din functia de baza (art 65, alin.1), dar mai am un ctr de munca pe perioada nedeterminata cu timp partial(2ore/zi), din care obtin venituri nete sub 500lei? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 15 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veniturile din salarii nu se pot cumula cu indemnizatia de somaj ... in speta, raspunsul este NU.
Multumesc! Dar daca ctr de munca cu timp partial este suspendat pentru o perioada de 30zile? Pt cele 30 zile, de la expirarea ctr de munca avut la functia de baza pana la reluarea activitatii pe ctr de munca cu timp partial se poate beneficia la somaj?
Intrebati la AJOFM despre aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj sau nu ? radutzublue radutzublue Buna seara. Am beneficiat de somaj 3 luni ( din cele 6 ) , apoi am lucrat cu contract de munca temporar 1 luna ( mentionez ca din momentul angajarii fie ea ... (vezi toată discuția)
Pt a lua somaj jax jax Buna ziua. Lucrez de 1 an si 7 luni la o firma am fost angajat din somaj, patronul a beneficiat 12 luni de subventie si trebuia sa ma tina minim 3 ... (vezi toată discuția)
Nelamurire mirela  oprea mirela oprea Buna ziua, s-a desfintat postul pe care eram angajata cu 8 ore/zi incepand cu data de 01.10.2009, dar mai eram angajata cu c.m cu ... (vezi toată discuția)