avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Loc de munca

Buna ziua,sotul meu a lucrat timp de 2 saptamani ca ospatar.Din prima zi de munca patronul ia promis ca ii va face contract de munca,insa au trecut 2 saptamani si nu ia facut cu toate ca sotul meu sa rugat de mai multe ori sa ii fac contract de munca.Cand a fost sa isi ia bani din cei 2 500 lei promisi la interviu a ma luat decat 750 lei.Acum sotul meu vrea sa il dea in judecata.
Care ar fii probabilitatea ca sotul meu sa castige procesul?Si cand va dura acesta?
Mentionez ca el deja a sunat la ITM pentru a face plangere!
Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:22, 15 Martie 2019
Probabilitatea ca sotul dvs sa castige procesul este greu de estimat .... un astfel de litigiu poate dura si cativa ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are dreptul la somaj in continuare? ContSters79307 ContSters79307 Va scriu in numele unei prietene batuta de soarta, de la tara , de care asa-zisiii patroni isi bat joc fara frica de Dumnezeu! Acum vreo 3,5 luni a intrat in ... (vezi toată discuția)
Recuperare salar ContSters170300 ContSters170300 ce trebuie sa fac ,pt a-mi recupera salarul trecut in cartea de munca? am lucrat la o firma de transport international din luna martie si nu am primit salarul ... (vezi toată discuția)
Munca la negru tina23 tina23 Buna tuturor, Va rog frumos daca puteti sa ma indrumati cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie: Am lucrat 3 luni de zile la o firma, mi s-a ... (vezi toată discuția)