avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescriere cheltuieli judiciare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescriere cheltuieli judiciare

Am vrut sa fac reabilitarea,am scos cazierul judiciar,am scos sentințele penale le-am legalizat am plătit la ANAF si la taxe și impozite tot ce aveam de plata,iar la instanța mi-a spus ca este greșeală in cazier,ca defapt am mai multe sentințe care nu apar in cazier.intrebarea mea este daca la ANAF nu mai am de plata nimic se poate sa se fi prescris celelalte cheltuieli judiciare? Menționez ca ar fi din 2002,2005,2007,2011,sentințele va rog spuneți-mi ce am de făcut ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:11, 15 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe reabilitare nu va ajuta prescriptia.
Mergeti la avocat daca vreti sa pregatiti procesul foarte bine si nu sa faceti doar o incercare asa pur si simplu...
Si daca se va respinge reabilitarea veti afla de la instanta motivele care le-ati fi putut afla de la avocat inainte de a se finaliza procesul.
Ultima modificare: Vineri, 15 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp se sterge cazierul si care sunt conditiile sfinxul sfinxul buna pentru toti am fost condamnat in 1997 la 3,2 ani in lipsa pentru furt auto ajutat de un prieten ,am fost condamnat in lipsa si pedeapsa sa prescris ... (vezi toată discuția)
Va rog din suflet ajutati-ma sunt debusolat!!!! ContSters74639 ContSters74639 In anul lui 2006 cam pe la sfarsitul luni aprilie am facut un accident de toata frumusetea fara a poseda Permis de Conducere! in Luna August a aceluiasi an am ... (vezi toată discuția)
Amenda penala - reabilitare Voiculescu Marius Voiculescu Marius un prietne a fost prin in 2009 vara permis si in 2010 a primit amenda penala ca si pedeapsa ii mai apare in cazier acuma ??? (vezi toată discuția)