Buna seara ,am si eu o intrebare, am custodie comuna cu fostul sot pt copil iar copilul este la mine. Problema este ca de fiecare data cand il rog sa isi de-a acordul pt a iesi cu copilul din tara pt vacanta spune nu. Mi-a zis ca imi da voie o singura data sa ies cu ea din tara nu de mai multe ori .Eu vroiam 2 sapt in aprilie si o luna in vara , dar mereu spune nu, Ce as putea sa fac
Da, cu programul.de vizita poate exista o problema serioasa.
Am avut un caz în care mama se prevala de programul.de vizita si eu eram convins că voi castiga.Ea initial s-a incapatanat dar la scurt timp a simtit ca va pierde si a venit cu procura la al doilea termen de judecată de a doua zi.
Instanța nu stiu ce avea în cap ca nu părea deloc convinsă că voi castiga si era foarte derutată.
Timp de 2 luni inainte de a se deschide procesul nu a vrut să dea procura si apoi de la o zi la alta ă dat procura.
Oricum, exista probleme.daca exista program de vizita cand vreti sa plecati.
Este proces cu grad de complexitate foarte ridicat...si daca procesul nu se desfășoară în mod deosebit de profesionist eu zic ca il veti pierde.
Si mamele.mai fac din acestea...
Eu m-am judecat și în contra mamelor care se opuneau...si fac exact precum tatii...
Ba chiar se enervau pe mine cu mult.mai tare decat tatii cand eram in contra lor.
Așadar, nu prea exista diferente în anumite cazuri...
Este regretabil.sa se ajunga la asemenea situații...
proastasatului
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Evident ca si mamele fac asa, ca doar nu or fi o armata de ingeri! Dar rautatea, inversunarea, agresivitatea, pensiile alimentare de mizerie, arsenalul plangerilor si al penalitatilor tot al tatilor ramane! Si acestui tablou i se adauga lipsa de instinct masculin al protectiei mamei copilului. Cat de de nimic sa fii sa lovesti in mama copilului tau, cat de nebarbat!
Nu exista problema programului de vizita deoarece fostul sot este in Italia unde lucreaza oar eu si fetita suntem in Romania. Vrea sa vina sa o ia cate o sapt si in afara programului de vizita deoarece se simtespune el indepartat de copil. Si vrea sa il las sa ia fata ori de cate ori poate el cate o sapt. O data la 2 sau 3 luni
tatal are program ,dar nu il poate respecta pt ca lucreaza in strainatate. Insa pretinde sa vb cu fetita zilnic pe internet
multumesc tuturor pt raspuns, sapt viitoare voi contacta un avocat
When
Utilizator 2din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Stimata initiatoare a topicului, incercati sa negociati cu tatal. Dumneavoastra o lasati mai mult cand vine el si el sa va dea imputernicire sa iesiti cu fata anul asta cand vreti.
Faceti totul in scris, incercati sa cooperati cu el pana sa ajungeti la avocat.
Care credeti ca e teama lui pentru care nu va da imputernicirea? Poate se teme ca ramaneti plecata cu copilul si nu o mai vede?
Dumneavoastra il cunoasteti cel mai bine. E un om nerezonabil?
In cel mai rau caz aceste mailuri ajuta in instanta la suplinirea de acord daca ajungeti acolo.
Va tin pumnii sa rezolvati repede si fara stres in beneficiul copilului.