avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contract intretinere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contract intretinere

Cum pot rezilia contractul de intretinere facut cu o familie, sotia a parasit locuinta de doua luni, iar sotul nu are grija de mine , nu mancare , nu plateste cheltuielilie , gazul e taiat nu a platit facturile, eu nu am nici un venit sa ma intretin nu am ce manca, nu am cu ce ma incalzii, de aia am facut contract de intretinere cu ei pt casa , dar nu isi respecta contractul, cum il pot rezilia, unde sa apelez?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:18, 16 Martie 2019
La instanta de judecata de la domiciliul dvs, facand dovada nerespectarii obligatiilor contractuale.
Cum pot face dovada, cu martori, cu facturile neplatite cum?

AV. GABRIELA GERBER a scris:

La instanta de judecata de la domiciliul dvs, facand dovada nerespectarii obligatiilor contractuale.

Niciun judecator nu va poate da o solutie intr-un caz virtual.
Trebuie mers la avocat cu toate actele pentru o analiza a cazului in mod exact, asa cum ar proceda instanta de judecata daca vreti sa vedeti daca aveti sau nu sanse.Un fel de simulare de proces ca sa intelegeti cumva...Aceasta se numeste consultatie juridica...si este reglementata prin lege...
Sa nu credeti ca un proces se bazeaza pe ceva depus la dosar si atat.
Doar la notar exista tipizate dar notarii nu judeca...si la instanta procesul presupune foarte multe lucruri.
Daca ar fi fost ceva simplu s-ar fi desfiintat facultatea de drept pe parte civila si se puneau niste oameni aiurea ca sa judece...cazurile de acest fel...
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere1 oanava oanava Buna ziua, Am rugamintea sa ma sfatuiti in legatura cum se procedeaza in legatura cu rezilierea unui contract de inchiriere imobil la initiativa ... (vezi toată discuția)
Anularea unui contract de vinzare- cumparare cu clauza de intretinere Gabi1310 Gabi1310 Cumparartorul nu si-a indeplinit obligatiile asumate neavind grija de proprietarii imobilului in sensul ca a parasit tara si nu l-a mai interesat. Imobilul ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare cu clauza viagera TIrina TIrina Buna ziua, eu si sotul meu suntem pensionari si nu avem copii si in speranta unui sprijin si pentru ca avem o casa mare pe care acum nu mai putem sa o ... (vezi toată discuția)